Aktualności

for-made-restaurant.png

KONFERENCJE MADE FOR RESTAURANT

12 kwietnia br. Kraków znów przez chwilę był stolicą Polski, tyle że gastronomiczną. W Centrum Kongresowym ICE spotkało się prawie 350 przedstawicieli branży, producentów i liderów opinii, by podczas specjalnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant dyskutować na temat innowacji w gastronomii oraz poszukiwać inspiracji i bodźców do rozwoju. W gastronomii istnieje duża potrzeba wymiany doświadczeń i wzajemnego inspirowania się. Dlatego prelekcja Aleksandry Batko dotyczyła
integracji biznesowej restauratorów w ramach projektu MADE Travel FOR Liebherr.

Kolejne spotkanie już 24 czerwca we Wrocławiu. Konferencja odbędzie się Hotelu Double Tree by Hilton. 

W programie wykłady i warsztaty prowadzone przez branżowych ekspertów Na scenie wystąpią m.in. restauratorzy i managerowie Krzysztof Kaliciński (Green Caffè Nero, Akademia im. Leona Koźmińskiego), Stanisław Magdij (Bierhalle), Tomasz Małek (Dom Wódki, The Roots Cocktail Bar), Paweł Anders (WINESTONE, Accor Hotels) Katarzyna Obara (OKWineBar), Jolanta Jurkowlaniec (Dinette), Maciej Nowaczyk (La Maddalena, Mama Manousch) i wielu innych ekspertów związanych z restauracjami i firmami takimi jak, Art Hotel, Wine Direct, Winnice Wzgórz Trzebnickich, Have a bite, Finebite, GastroJob, FastTony, Guest Experience Think Tank Academy, MADE Progress, Fore, Skarby Serowara, Winterhalter

Link do programu: http://forsolutions.pl/konferencje-gastronomiczne/made-for-restaurant-wroclaw-06-2019/

03 / 04 / 2019
Załączniki: